Pelistä

Visailupeli Vevi Länsi-Uusimaa on elämyksellinen yhdistelmä tekemistä, kulttuuria ja teknologiaa. Interaktiivinen mobiilipeli on hauska tapa oppia uutta liikkumalla luonnossa. Elektroninen tietoon ja paikallistuntemukseen pohjautuva visailupeli Vevi on pelattavissa oman mobiililaitteen avulla erilaisissa Länsi-Uudenmaan puistoympäristöissä. Veviapp on suunnattu kaikille ikäryhmille, mutta erityisesti se soveltuu nuorille ja koululuokille.

Vevi-radat:

Raasepori:

Inkoo:

  • Inkoo (aloituspaikka: Gammelgården)

Hanko:

Hanke on kolmivuotinen ja ensimmäisenä vuonna lanseerataan pelirata Tammisaaren Ramsholmenilla sitten Karjaan Pumppulahdella ja Hangossa. Päämääränä on anoa lisärahoitusta useiden peliratojen tekemiseksi kahdeksaan eri paikkaan Länsi-Uudenmaan kunnissa. Pitkällä tähtäimellä haluamme levittää pelin koko maahan.

Vevi-visailupeli on kehitetty kolmivuotisen EU-hankkeen Kunskapsapp i Västnyland 2017-2019 aikana. Hankkeen omistaja on Länsi-Uudellamaalla toimiva kulttuuriyhdistys Västnyländska kultursamfundet/ tiedotus ja kulttuurikeskus Luckan Raseborg.

Yhdistys on saanut hanketta varten Leader-rahoituksen Pomoväst ry:n kautta interaktiivisen oppimispelin tuottamiseksi. Tämän lisäksi hanketta ovat tukeneet Svenska Kulturfonden, Bergsrådinnan Sophie von Julins stiftelse sekä Karjaan-Pohjan Säästöpankkisäätiö ja Aktiasäätiöt Tammisaaressa ja Hangossa hankkeen omarahoitusosuuden kattamiseksi.

Peli

Vevi mobiilipeli on pelattavissa luonnossa omalla mobiililaitteellasi ja aihealueeet ovat:
1) yleinen (sekoitus kaikkia aiheita) 2) musiikki 3) kulttuurihistoria 4) taide ja viihde 5) urheilu, 6) luonto ja ympäristö.

Pelaajana voit valita vain yhden aihe-alueen tai vastata kysmyksiin kaikista aihe-alueista kerralla. Jos vastaat oikein useampaan kysymykseen perkkäin saat bonuspisteitä ja lopuksi voit lisätä tuloksesi ennätyslistaan.

 

Pelin säännöt
Käyttöehdot